Blog > Komentarze do wpisu
Ryby-filety
Zrobiłam dzisiaj ryby. Najpierw pokroiłam seler w drobną kosteczką, por, cebulę i ziemniaki. Wszystko wrzuciłam do brytfanki. Dałam tam na wierzch filety. Wszystko posoliłam a ryby posypałam przyprawą do ryb. I dwie łyżki słoniny, którą wczoraj pokroiłam i trochę podsmażyłam. Wszystko do piekarnika na pół godziny. Pyszne. Mąż nie mógł się nachwalić i poszedł spać. Mówi,że musi to odespać i wcześniejsze badania.
niedziela, 15 stycznia 2017, danasoch
Tagi: ryby -filety

Polecane wpisy

  • Swój ser

    Masz mleko, które jest za długo i się nie skwasiło. Sama zakisz. Daj trochę kwasku cytrynowego i trochę soli. Pod przykryciem, aby cholerne muszki octowe się ni

  • fasolka szparagowa

    Mam jej sporo. Ładnie obrodziła. Nie ma nic lepszego latem jak fasolka z smazoną bułką tartą. A na deser ledwo podkiszone ogórki. Takie jedniowe.

  • Pierogi z mięsem

    Różowa Kuchnia pisała o nich. Ja robię je z mięsa gotowanego z zupy. Mielę, przyprawiam pieprzem, imbirem i ostrą papryką. Ciasto robię najczęściej tylko z mąki